Voordelen

De verlofregistratie goed geregeld

Onlineuren biedt een eenvoudige applicatie voor het aanvragen en bijhouden van verlof. Vakantiedagen, overuren en ATV worden door Onlineuren automatisch bijgehouden. Dit bespaart veel werk en tijd en voorkomt discussies over verlofaanvragen en beschikbaren uren.

Als manager kun je aanvragen van medewerkers direct goedkeuren of afkeuren. Het hele proces, inclusief berichten, wordt door Onlineuren vastgelegd.

Dashboard voordelen
Urenoverzicht voordelen

Altijd een overzicht van vakantieuren

Als manager kun je in Onlineuren voor alle medewerkers inzien hoeveel vakantie-uren en overuren er nog beschikbaar zijn. Daarnaast kan de organisatie aangeven tot welke informatie de medewerkers zelf toegang hebben.

Zowel de manager als de medewerker kunnen alle verlofaanvragen en openstaande uren in een makkelijk overzicht terugzien. Ze zien dus beide dezelfde informatie, wat ervoor zorgt dat iedereen weet waar hij aan toe is.

Altijd bij de hand

Naast gebruik op de PC is Onlineuren ook ontworpen voor op de smartphone. Hierdoor hebben medewerkers altijd gemakkelijk en snel toegang tot hun urenregistratie via hun mobiel.

Een verlofaanvraag aandienen, resterende vakantiedagen inzien en goedgekeurde verlofaanvragen controleren. Het kan altijd waar je ook bent.

Mobiel voordelen
Verlof voordelen

Gemakkelijk en snel in gebruik

Nadat er een verlofaanvraag gedaan is door een medewerker ontvangt de leidinggevende hier gelijk een e-mail over. Deze e-mail biedt gelijk de mogelijkheid om deze aanvraag te verwerken.

De medewerker krijgt vervolgens gelijk een melding over de goedkeuring of afkeuring van zijn aanvraag. Zo zijn er dus geen lange wachttijden meer vind de afhandeling van de verlofaanvragen gelijk plaats.

De communincatie over de aanvraag blijft inzichtelijk binnen het systeem van Onlineuren.

Flexibel inzetbaar voor iedereen

Onlineuren biedt verschillende pakketten aan. Zo is er voor ieder bedrijf een geschikte oplossing, hoe uiteenlopend de wensen ook zijn.

Online uren biedt verschillende modules, denk hierbij aan verlofregistratie, werkurenregistratie en een roostersysteem. Er kan voor gekozen worden om gebruik te maken van één of meer van deze modules.

Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden contact met ons op

Flexibel voordelen

Aan de slag met Onlineuren?


Regel nu je urenregistratie